sayfamı beğen ;)

30 Mayıs 2012 Çarşamba

Gözaltı Morluklarını Gideren Bitkisel Kür


Suna Dumankaya bu sorunu ortadan kaldırmak amacıyla bazı tavsiyelerde bulunmaktadır. Bunlardan birisi de patates suyu kompresi yapmaktır.

Göz altı morluklarına patatesin iyi geldiği eskiden beri bilinmektedir.
Cilt uzmanı Suna Dumankayanın gözaltı morluklarına özel bir diğer tavsiyesi taze incir kompresi. Taze inciri ortadan ikiye bölün. Daha sonra göz altınızın üzerinde yaklaşık olarak 15 dakika süre ile bekletin. Ardından kuşburnunu çay gibi demleyip süzünüz. Pamuk vasıtasıyla göz çevrenize yavaş yavaş kompres işlemini uygulayın.

Suna Hanımın gözaltı problemlerine özel son tavsiyesi ise bu bölgeye bal ve limon suyu uygulamak. Morlukları olduğundan daha da hafifletmek için, birer çay kaşığı bal, limon suyu ve tuzsuz tereyağını birbiri ile karıştırıp, gün aşırı ince bir tabaka halinde göz altı bölgenize uygulayınız. 20 dakika süre ile beketiniz. Bu işlemi haftada bir de kivi kabuklarının ıslak kısmını 15 dakika gözaltınızda tutun. Bunların haricinde elma suyu ile kompres yapmak da faydalı olabilmektedir. Bundan başka ise kivi ile göz altı morluklarından kurtulmak mümkün olmaktadır. Kivi kabuğunun ıslak olan kısmını göz altı probleminizin yaşandığı bölgede bekletmeniz yeterlidir.
Suna Dumankaya hakkında bilgiyi buradan öğrenebilirsiniz: sunadumankaya.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder